Blog

” TWI is voor ons een bedrijf met een serieuze meerwaarde. Ze weten steeds de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten. Wij besteden veel repetitieve jobs uit waardoor de mensen van TWI echte specialisten worden in wat zij doen. Het gebeurt zelfs dat zij zaken opmerken die voor verbetering vatbaar zijn. De monitoren zoeken steeds samen met ons naar de meest efficiënte werkmethode om tot een goed eindresultaat te komen. Ze houden hierbij ook steeds rekening met het voorziene budget.”
Theo Nevens, Postpress Manager bij DaddyKate

“Ik hou zoveel mogelijk rekening met ieders capaciteiten. Alle medewerkers nemen hun werk heel serieus. Dankzij TWI kunnen ze ondanks hun arbeidshandicap toch werken. Ze zijn trots: ze hebben werk, moeten en kunnen deadlines halen en krijgen een loon uitbetaald.”

Katrien Derongé, monitrice TWI

“De teams van TWI zijn prima aangestuurd door hun monitor en leveren fantastisch werk in ons cateringbedrijf. De taken worden heel professioneel uitgevoerd en de mensen zijn bijzonder fier over hun werk. De werknemers van TWI krijgen exact hetzelfde uniform als onze werknemers.  Ze maken deel uit van de ploeg. Het zijn volwaardige collega’s.”

Pierre Rompato, Operational Account Manager,  LSG Sky Chefs Belgium NV

“Na een lange zoektocht kwamen wij bij TWI terecht om de verzekeringsdossiers van onze klanten te digitaliseren. Naast een advies voor de toe te passen procedure en software, heeft TWI al onze dossiers perfect gescand, en dit met de nodige discretie. Wij zijn uitermate tevreden en zullen in de toekomst zeker opnieuw beroep doen op TWI.”

Thierry Eeman, Insura bvba

“We werken al een 10-tal jaar samen met TWI voor handling jobs in onze printafdeling (lijmen, plooien, …). De mensen van TWI komen hier heel regelmatig en werken intussen nagenoeg zelfstandig. Inringen, machines bijvullen, storingen verhelpen, ze kunnen het allemaal en ze zijn zeer gedreven. En altijd werken ze met plezier.”

Maarten Mattens, Productieverantwoordelijke bij Comith

“Elke doek 2 keer plooien, precies waar nodig. Dat zijn dus duizenden plooien per dag. En ik ben de snelste van allemaal.”
Kim, medewerker TWI

“Met onze promokits halen we een prima respons, maar ze zijn wel arbeidsintensief. Dankzij TWI krijgen al onze klanten hun gepersonaliseerde promoaanbod steeds op tijd.”

“Uitgeverij Politeia heeft als missie publiceren, organiseren en communiceren. We zijn een kennismakelaar die voortdurend behoefte heeft aan goede, flexibele partners die ons kunnen helpen om onze informatie naar buiten te brengen. Samenwerken met een gemotiveerd en bijzonder efficiënt team als dat van TWI betekent voor ons dan ook een reële meerwaarde en maakt de samenwerking bijzonder aangenaam. Het feit dat TWI ook een maatschappelijk doel heeft, vormt een extra stimulans voor ons.”

Nicole De Ceukeleer, uitgever bij Politeia

“Sinds méér dan 1 jaar verzorgt TWI wekelijks kleinere mailings van Stichting Wereld Dorpen voor Kinderen. Wij zijn bijzonder tevreden over de fijne samenwerking, de snelle en professionele opvolging, de nauwkeurigheid bij het verwerken van de brieven en het stockbeheer van ons materiaal.”

Isabelle Bister, Office Manager Stichting Wereld Dorpen voor Kinderen