Klanten

Wat vinden anderen van TWI?

Onze klanten getuigen.

 

Schneider Electric

Producent van kleine en middelgrote series modulaire elektrische apparaten die over de hele wereld verkocht worden.

De samenwerking? De werknemers van TWI zorgen in het atelier SBG van Schneider Electric in Ukkel dagelijks voor de pre-assemblage van twee- à drieduizend stopcontacten, het solderen van een duizendtal printkaarten en het persen van aardingspennen. En die samenwerking stemt beide partners tot tevredenheid.

“Dankzij de werknemers van TWI, die intern bij ons het werk komen uitvoeren, kunnen we het aantal transporten tot een minimum herleiden. De levertermijn wordt op die manier ingekort met het oog op een maximale klantentevredenheid. Dankzij de flexibiliteit van TWI, kunnen we de productie continu afstemmen op de vraag.
Maar er is meer: met een foutenmarge die niet hoger ligt dan 0,2% en een servicegraad van 98%, ligt ook de kwaliteit van het uitgevoerde werk bijzonder hoog.”

Robert Rinchon, fabrieksdirecteur van Schneider Electric

TWI zorgt ervoor dat de bedrijfseconomische druk van deze prestaties niet doorgeschoven wordt op de werknemers met een arbeidshandicap. Thomas Caudron, algemeen directeur TWI: “Daartoe hebben we een flexibele pool arbeiders opgeleid die, indien nodig, van de ene dag op de andere kunnen inspringen bij Schneider Electric. Dit vereist een grote flexibiliteit van onze mensen, maar ze vinden deze variatie ook best leuk. Het voordeel voor ons is dat we bij Schneider Electric beroep kunnen doen op diensten zoals de kwaliteitscontrole, onderhoudsdiensten en processpecialisten.  Een leerrijke ervaring!  ”

 

Conclusie: Een samenwerking met duidelijk omschreven en ambitieuze productievereisten, mét oog voor het welzijn van de werknemers. Een win-win-situatie voor beide partijen!

Andere getuigenissen

Snelle en professionele opvolging

“Sinds méér dan 1 jaar verzorgt TWI wekelijks kleinere mailings van Stichting Wereld Dorpen voor Kinderen. Wij zijn bijzonder tevreden over de fijne samenwerking, de snelle en professionele opvolging, de nauwkeurigheid bij het verwerken van de brieven en het stockbeheer van ons materiaal.”

Isabelle Bister, Office Manager Stichting Wereld Dorpen voor Kinderen

Maatschappelijk doel vormt extra stimulans 

“Uitgeverij Politeia heeft als missie publiceren, organiseren en communiceren. We zijn een kennismakelaar die voortdurend behoefte heeft aan goede, flexibele partners die ons kunnen helpen om onze informatie naar buiten te brengen. Samenwerken met een gemotiveerd en bijzonder efficiënt team als dat van TWI betekent voor ons dan ook een reële meerwaarde en maakt de samenwerking bijzonder aangenaam. Het feit dat TWI ook een maatschappelijk doel heeft, vormt een extra stimulans voor ons.”

Nicole De Ceukeleer, uitgever bij Politeia

Redder in nood bij krappe deadlines

“We werken al een 10-tal jaar samen met TWI voor handling jobs in onze printafdeling (lijmen, plooien, …). Celestin komt hier heel regelmatig en werkt intussen nagenoeg zelfstandig. Inringen, machines bijvullen, storingen verhelpen, hij kan het allemaal en is heel gedreven. En altijd werkt hij met plezier.”

Maarten Mattens, productieverantwoordelijke bij Comith

Wij proberen goed samen te werken

“Ik kom hier graag bij Comith. Ik doe alles met een open hart, want ik wil dat ze tevreden zijn over mij. En de mensen hier appreciëren dat.”

Celestin, medewerker TWI

Perfect gescand, en met de nodige discretie

“Na een lange zoektocht kwamen wij bij TWI terecht om de verzekeringsdossiers van onze klanten te digitaliseren. Naast een advies voor de toe te passen procedure en software, heeft TWI al onze dossiers perfect gescand, en dit met de nodige discretie. Wij zijn uitermate tevreden en zullen in de toekomst zeker opnieuw beroep doen op TWI.”

Thierry Eeman, Insura

Benieuwd naar wat TWI voor u kan doen ?